top of page

AUTOHUOLTO OULU

Henkilö- ja pakettiautojen huollot ammattitaidolla

Huolto-Lasse toteuttaa henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla laadukkaasti ja kustannustehokkaasti Oulussa. Nykyaikaiset diagnostiikkalaitteet ja ohjelmat mahdollistavat autojen huollot iästä ja merkistä riippumatta. Myös takuunalaisten autojen huolto. 

Huollamme myös sähkö- ja hybridiautot. Autohuolto sijaitsee Oulussa. Soita tai lähetä tarjouspyyntö! Kerromme mielellämme vaihtoehdoista ja etsimme parhaat ratkaisut ajoneuvosi vian korjaukseen. 

 

Sijaisauto veloituksetta

Saat sijaisauton veloituksetta käyttöösi huollon ajaksi. Maksat vain polttoaineesta käytön mukaan. Muistathan ilmoittaa jo huoltoa varatessa, että tarvitset sijaisauton.

Autohuolto ja muut palvelut​

Määräaikaishuolto, katsastuskorjaukset, jakopäänhuolto, kytkinremontti, alustanhitsaus, alustan korjaustyöt, vikakoodinluku, tuulilasinvaihto, rengastyöt, rengasmyynti, lisävarusteet, sähköjärjestelmän korjaus, moottorin korjaus, jarrujen korjaus, jäähdytin-/lämmitysjärjestelmän korjaukset, polttoainejärjestelmän korjaukset, automaattivaihteistoöljyn koneellinen vaihto/huuhtelu, tpms (rengaspainetunnistimien koodaus), 4-pyöränsuuntaus, ilmastointihuolto R134a

Varustelu

Lisävalot, vetokoukku, lisälämmitin, moottorinlämmitin, ylläpitolaturi, opetuspoljin, pohjapanssari, mediasoitin, Peruutuskamera, peruutustutka, varoitusvalot, polttoainekäyttöinen lisälämmitin (ilma/neste).

Pikahuoltopalvelut, ilman ajanvarausta.

Renkaan paikkaus, polttimoiden vaihto, vikakoodinluku, rengaspaineet, lasinpyyhkijän sulat, nesteiden tarkistus ja lisäys yms. pienet huoltotoimenpiteet.

Muut palvelut

Auton nouto esim.kotoa tai työpaikalta, katsastuksessa käyttö, sijaisauto sopimuksen mukaan. Autohuoltomme sijaitsee Oulussa. Palvelemme joustavasti myös Oulun lähialueilla. Pyydä tarjous tai varaa aika autohuoltoon! 

Mechanic's Garage
PIKAHUOLLOT ILMAN AJANVARAUSTA
Fresh motor oil
SIJAISAUTO VELOITUKSETTA
Black Car Service
bottom of page